Societatea Centrul de Calcul are o continuitate in domeniul serviciilor informatice de peste 30 de ani, experienta profesionala indelungata in care s-au proiectat, implementat si exploatat peste 1000 de aplicatii, in peste 150 de intreprinderi, firme si unitati din administratia publica.

ecdlPermisul european de conducere a computerului (ECDLEuropean Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internaţional în 150 de ţări și numără până în prezent 14 milioane de persoane înregistrate în program. Permisul ECDL oferă deţinătorului său o bază standard de cunoştinţe IT necesară în noua societate informaţională ce se află în continuă dezvoltare. Cu ajutorul Permisului ECDL vă puteţi creşte gradul de mobilitate profesională şi puteţi utiliza calculatorul în mod eficient şi productiv indiferent de vârstă, profesie sau domeniu de activitate. Permisul ECDL obţinut este valabil pe o perioadă nedeterminată, competenţele digitale fiind certificate pe viaţă, în conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul susţinerii examinării.

Fiecare proiect trebuie sa fie mult mai bun de cel anterior, fiecare cunostiinta si experienta dobandita trebuie adaugata la provocarea de-a atinge perfectiunea pentru urmatorul proiect.

Din 2006  A T Labs SRL este furnizorul următoarelor servicii: înregistrare de domenii, găzduire web pe servere dedicate performante (prin happyhosting.ro), strategie online, consultanţă şi dezvoltare web, marketing şi mentenanţa  site-uri.

OracleSoluţiile Oracle pentru diferite domenii de activitate sunt cele mai  performante produse, care se adresează proceselor de afaceri complexe, relevante pentru o gamă largă de domenii. Soluţiile Oracle reduc durata de lansare a produselor şi costurile şi asigură
un avantaj competitiv.

National Instruments transformă modul în care inginerii şi oamenii de ştiinţă proiectează, realizează prototipuri şi implementează sisteme de măsurare, automatizare şi aplicaţii embedded. NI oferă clienţilor medii de programare ușor de utilizat precum NI LabVIEW, NI LabWindows/CVI şi echipamente hardware modulare ușor de integrat, având o bază largă de clienţi ce se ridică, la nivel global, la peste 35 000 de companii diferite în fiecare an. Având sediul central în Austin, Texas, NI are peste 6 850 de angajaţi şi filiale în aproape 40 de ţări.

scoaladeinformatica.ro este cea mai buna oferta de servicii educationale pentru elevii si studentii pasionati de informatica.

Societatea ARTEGO S.A. Tg-Jiu s-a infiintat in anul 1973 si are ca obiect principal de activitate confectionarea de produse din cauciuc : benzi transportoare din cauciuc, placi tehnice si covoare din cauciuc, covor electroizolant, garnituri de etansare, snur din cauciuc mansoane si furtune, tamburi reconditionati, plasticuri si solutii pentru vulcanizat benzi, etc.

Hotel Anna este una dintre cele mai primitoare unitati de cazare din judetul Gorj, fiind situat pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu nr. 17, una dintre principale artere ale orasului. Hotelul este catalogat la 3 stele dar apreciat de clienti ca fiind unul de 4 stele si dispune de un numar total de 30 de spatii de cazare ce ofera toate conditiile necesare atat persoanelor aflate in oras in interes de serviciu cat si celor in concediu.

 

Restaurantul Rebecca pentru multi este necunoscut prin faptul ca a fost inaugurat in 2010. Este amplasat in spatele hypermaketului Kaufland. Desi ciudat, accesul se face pe langa Flanco-InterEx, la stanga pe sub podul Jiului. Spatiul mare al salii, mesele pe rotund, pot gazdui cel putin 300 persoane in conditii deosebite.

Consiliul Local Tg-Jiu

 

Consiliul Judetean Gorj